Engelstalig artikel over robotic inspections

26 april 2023

Tekstschrijver Rotterdam

Voor Kiwa schreef de tekstschrijver van schrijfservice.nl een artikel over de inspectie van windturbines: Remote-controlled robots inspect wind turbines without putting humans in danger. Als zo’n groot gevaarte niet meer goed functioneert, zijn de gevolgen enorm. Inspectie is dan ook belangrijk. Dit doet Kiwa niet door mensen naar boven te sturen, maar robots. Goedkoper én veiliger.

Met certificering, inspectie, testen, training en consultancy creëert Kiwa vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers van haar klanten. Dat doet Kiwa in uiteenlopende marktsegmenten, variërend van bouw en energievoorziening tot drinkwater, gezondheidszorg en food, feed & farming. Kiwa heeft klanten in de maak- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, publieke en private nutsbedrijven en bij overheden en internationale instellingen. Bij Kiwa werken meer dan 10.000 mensen in meer dan 40 landen, in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. Sinds 2021 maken ze deel uit van SHV Family of Companies.