Eindredactie uitgave over de toekomst van het lichaam

28 november 2023

Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) werkte aan de publicatie Toekomst van het lichaam. Aan de tekstschrijver van schrijfservice.nl de vraag om de eindredactie te doen: het document herschrijven in een goed geschreven, begrijpelijke tekst.

In de Toekomst van het lichaam verkent Robin Bergman op geheel eigen wijze de invloed van technologische ontwikkelingen op ons lichaam in 2053.

Zijn we in 2053 cyborgs geworden? Zijn we allemaal uniek, of juist steeds meer hetzelfde? Worden we veel ouder dan nu? Wat vinden we wenselijk? Goed begrip van het lichaam en de huidige technologische ontwikkelingen helpen om deze vragen te beantwoorden. De Toekomst van het lichaam helpt je een wenselijke toekomst te verbeelden zoals je dat nog niet eerder hebt gedaan.

Over STT
Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) werkt aan lange termijn toekomstverkenningen en onderzoekt welke mogelijke invloed technologie heeft op uiteenlopende maatschappelijke thema's. STT doet geen voorspellingen maar beschrijft alternatieve toekomstbeelden.