Bedankt 2016, je was geweldig!

28 december 2016


Tekstschrijver Rotterdam 20172016 is bijna voorbij. Wat is er dit jaar toch weer veel gebeurd. Er was nauwelijks tijd om stil te staan bij de zesde verjaardag van schrijfservice.nl!

Prettig leesbaar jaarverslag
Voor woningcorporatie Dunavie verzorgde schrijfservice.nl de coördinatie van het volkshuisvestingsverslag, een belangrijk onderdeel van het jaarverslag. Resultaat: een prettig leesbaar verslag in gewone-mensen-taal. Ook verzekeraar Aegon vroeg om een helder milieujaarverslag.

Engelstalige brochures
Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Universiteit Leiden: onderwijsinstellingen maakten ook gebruik van de diensten van schrijfservice.nl. De teksten hadden één ding gemeen: ze moesten jonge scholieren aanspreken. Voor Universiteit Leiden schreef de tekstschrijver van schrijfservice.nl zelfs twee Engelstalige brochures voor twee spiksplinternieuwe studies.

Wettelijke veranderingen op B1-niveau
Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid wilde wettelijke veranderingen op B1-niveau: de tekstschrijver van schrijfservice.nl schreef voor verzekerden zeven kraakheldere folders. En Ipse de Bruggen had voor een grote reorganisatie een moeilijk beleidsstuk. Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers begrepen wat er stond, vertaalde schrijfservice.nl de teksten naar intranetteksten in eenvoudig Nederlands.

Op naar een sprankelend 2017!
En dan zijn dit nog maar een paar voorbeelden van wat er allemaal is gebeurd. Bedankt 2016, je was geweldig. 2017, kom maar op!

Je tekstschrijver wenst je een sprankelend 2017 Beeld via Freepik httpnl.freepik.comvrije-photochampagne-roosteren-glazen_995043.htm