Terugblik 2015

30 december 2015

Wow, wat was 2015 toch een geweldig jaar. Veel mooie opdrachten en het vijfjarig bestaan van schrijfservice.nl. Er is zoveel gebeurd, eigenlijk teveel om op te noemen. Een terugblik.

Interimklus: honderden brieven op locatie
Het begon goed met een mooie interimklus bij netbeheerder Liander: op de locaties Arnhem en Zutphen honderden brieven schrijven voor een soepele introductie van de slimme meter. En Aegon schakelde schrijfservice.nl in voor een helder milieujaarverslag. Brochureteksten schreef de tekstschrijver voor Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.

Veel webteksten
En natuurlijk schreef de webcopywriter van schrijfservice.nl ook dit jaar weer veel wervende en zoekmachinevriendelijke webteksten. Voor bijvoorbeeld Vivium Zorggroep, SURFnet, Hogeschool Utrecht, Ipse de Bruggen, Kaspersky, ClubCollect, KeyGroep en het Jostiband Orkest.

Van artikelen tot folders
Verder schreef schrijfservice.nl voor Leerdammer, MoneyGram, de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling, ARAG, FGB Bank, Pameijer, SpeeQ, Humanitas, BSH Huishoudapparaten, SPO en Vereniging Afvalbedrijven. Van artikelen tot een catalogus, van folders tot vacatureteksten. 

Kortom, 2015 was supergoed. Op naar 2016!

Tekstschrijver Rotterdam