Milieujaarverslag 2017 schrijven voor Aegon

Tekstschrijver jaarverslag Aegon Den Haag

Voor de vierde keer op rij: milieujaarverslag schrijven voor Aegon. Net als in voorgaande milieujaarverslagen vertelt de financieel dienstverlener in dit jaarverslag weer over behaalde milieuprestaties. Wat hebben ze gedaan? En wat gaan ze in de toekomst doen? Het heldere verhaal is prettig leesbaar – in gewone-mensen-taal. Naast alle teksten schrijven en redigeren, adviseerde de tekstschrijver van schrijfservice.nl over toonzetting, stijl en opmaak.

Tevreden 
Opdrachtgever Aegon is tevreden: “schrijfservice.nl heeft ons uitstekend geholpen met ons milieujaarverslag,” vindt Richard Philippi, specialist Facilitair Bedrijf bij Aegon. “Tekstschrijver Sander Ruijsbroek is een prettig persoon in de omgang, heeft weinig woorden nodig, werkt snel, is doortastend én levert op tijd.”

Over Aegon
Aegon voelt zich verantwoordelijk voor financiële bewustwording van mensen. Daarom helpt de dienstverlener wereldwijd zo’n veertig miljoen klanten met oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer.

Tekstschrijver jaarverslag Aegon Den Haag

Tekstschrijver jaarverslag Aegon Den Haag

Tekstschrijver jaarverslag Aegon Den Haag

Meer weten? Mail tekstschrijver Sander Ruijsbroek!