Websiteconcept bedenken en webteksten schrijven

Fundament Advies geeft internetbureau Media Spectrum en tekstbureau schrijfservice.nl de opdracht de nieuwe website te ontwikkelen. De twee partijen slaan de handen ineen voor duidelijke communicatie voor de voor veel mensen moeilijk begrijpbare financiële wereld. 

Belangrijkste boodschap van de financiële dienstverlener uit Schiedam en Vlaardingen: geen standaardadvies en geen stropdassen, maar persoonlijk advies op maat. Hypotheken, pensioenen en verzekeringen zijn al moeilijk genoeg. Daarom schreef schrijfservice.nl eenvoudige teksten in helder Nederlands (B1-niveau). Voor wervende testimonials interviewde de tekstschrijver ook meer dan 10 klanten van Fundament Advies.

"Betrouwbare gesprekspartner"
Eigenaar Richard Steffers: “Na ons besluit om onze website te vernieuwen ben ik in contact gekomen met Sander. Ik had al veel over hem gehoord en vooral ook gezien via Twitter en zijn weblog copytijgers.nl. Het schrijven van teksten voor een website is essentieel en Sander is enorm talent in het schrijven van deze teksten. Het is niet voor niets dat zijn weblog een groot aantal trouwe bezoekers kent. Met zijn bedrijf schrijfservice.nl is hij van alle markten thuis.Maar bovenal is Sander een zeer oprechte, kundige en betrouwbare gesprekspartner. En dat is in deze tijd heel veel waard.”  

"Razendsnelle service"
En eigenaar Robert Rodrigo: “Sander heeft ons geholpen onze website te herschrijven. Van een zakelijke, afstandelijke website naar een website die aansluit op wie wij werkelijk zijn en waar wij voor staan. Het is Sander meer dan goed gelukt onze wensen te vertalen naar een mooie, nieuwe website wat nu met recht een visitekaartje is van ons bedrijf. Sander is bij ons overgekomen als een gedreven en betrouwbaar persoon met een razendsnelle service. Wij bevelen Sander dan ook van harte aan bij onze relaties"Meer weten? Mail copywriter Sander Ruijsbroek!