Webteksten voor Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Tekstschrijver schrijft webteksten voor PGGM in ZeistPensioenuitvoerder PGGM schakelde schrijfservice.nl in voor heldere webteksten voor het corporate deel van de website van Pensioenfonds Zorg en Welzijn: www.pfzw.nl/overons.

Onderscheidend en aansprekend
Met een heldere en onderscheidende boodschap moest de specifieke doelgroep corporate stakeholders zich aangesproken voelen terwijl we de deelnemers van het pensioenfonds niet uit het oog mochten verliezen. Hier hebben we de toon en stijl van de teksten zorgvuldig op aangepast.

Snel schakelen
De tekstschrijver van schrijfservice.nl was voor deze opdracht geregeld op het hoofdkantoor in Zeist te vinden. Zo waren de lijnen kort en konden we snel schakelen. Alle teksten stemden we wekelijks af met het redactieteam. Zo hielden we de vaart erin. PGGM waardeerde de snelheid, het begripsvermogen en de kwaliteit van schrijfservice.nl.

Referenties
Karin van Dompselaar, Content Coördinator: "Sander is enthousiast, flexibel en schrijft in korte tijd indrukwekkend veel teksten. Moeilijke materie maakt hij helder en begrijpelijk. Ook is hij prettig om mee samen te werken!" Fred Stapel, manager merk media & productie: "Sander is een prettige persoonlijkheid met een fijne pen. Hij luistert, is doortastend en werkt snel. We stellen hoge eisen aan ons werk. Sander ook en hij maakt wat hij belooft meer dan waar."

Over Pensioenfonds Zorg en Welzijn
Pensioenfonds Zorg en Welzijn is verantwoordelijk voor het pensioen van medewerkers in de sector zorg en welzijn. PFZW is het op één na grootste pensioenfonds van Nederland en staat in de top 5 van Europa en in de top 10 van de wereld.

Tekstschrijver schrijft webteksten voor PGGM in Zeist

Tekstschrijver schrijft webteksten voor PGGM in Zeist

Meer weten? Mail webschrijver Sander Ruijsbroek!